Δείτε τι έγινε την Παρασκευή στη Euroleague (videos)

Η νίκη ηρεμίας του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις, η νέα προβληματική εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε κι η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της Βιλερμπάν χαρακτήρισαν τη δεύτερη ημέρα της 8ης αγωνιστικής.

Η Euroleague οδεύει προς τη δεύτερη εβδομάδα της σεζόν με διπλή αγωνιστική υποχρέωση, έχοντας ήδη προσεγγίσει το 1/4 της κανονικής περιόδου και στην κορυφή παρατηρείται συνωστισμός αφού υπάρχουν 6 ομάδες με ρεκόρ 6 νίκες και 2 ήττες. 

Ανάσα!

Η Ζάλγκιρις του Γιασικέβιτσους είχε πληγώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν τον Ολυμπιακό στις επισκέψεις της στο Φάληρο, ωστόσο αυτή τη φορά οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν αποφασισμένοι να μην φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα τους. Ο Σπανούλης είχε τη συνδρομή των Μιλουτίνοβ, Πολ, ο Πρίντεζης υπερέβη τους 3.000 πόντους στη Euroleague κι οι Πειραιώτες κέρδισαν χρόνο με την τρίτη νίκη τους. 

Πού έχετε κρύψει τη Φενέρ;

Το αβίαστο συμπέρασμα των 8 πρώτων αγωνιστικών είναι πως η Φενέρμπαχτσε απογοητεύει, μέχρι στιγμής, όσους πιστεύουν στη δυναμική της. Απογοητεύει και τον ίδιο τον προπονητή της, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο πρωτόγνωρο ξέσπασμά του! Κατά τα λοιπά η ΤΣΣΚΑ έκανε τη δουλειά της μια χαρά στη Μόσχα, πήρε και διαφορά 18 πόντων, η κόντρα του Ντε Κολό με την τέως ομάδα του πήρε παράταση για το δεύτερο γύρο, ενώ ο Τζέιμς έλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής. 

Θύμισε τη Βαλένθια του Eurocup 

Η διαφορά επιπέδου μεταξύ Euroleague και Eurocup είναι εμφανής, κάτι που έχει ζήσει στο πετσί της η κάτοχος Βαλένθια. Οι Ισπανοί κατάφεραν να θυμίσουν κάτι από την ομάδα που έφτασε στην κατάκτηση του Eurocup την προηγούμενη σεζόν, διαλύοντας στην Ισπανία την Μπάγερν Μονάχου με καταλύτη τον Μότουμ και πυλώνες τους Μαρίνκοβιτς, Ντούμπλιεβιτς, Βίβες. 

Μπορεί κι εκτός έδρας

«Η Βιλερμπάν νικάει μόνο στην έδρα της». Last year guys. Η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει έχοντας το 4/4 στο σπίτι της, κατάφερε να επικρατήσει στο Βελιγράδι στην παράταση του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας και πάλι σε απίθανη βραδιά τον Τζεκίρι (double-double με 18 πόντους, 19 ριμπάουντ), κομβικό τον Ζον- Σαρλ και κάπως έτσι έφτασε τις 5 νίκες σε 8 αγωνιστικές!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.