Matchup: Παπαγιάννης Vs Ντούμπλιεβιτς

Έχοντας επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Εφές, ο Γιώργος Παπαγιάννης καλείται απόψε να κρατήσει στα ρηχά τον ηγέτη της Βαλένθια. 

Έχοντας επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Εφές, ο Γιώργος Παπαγιάννης καλείται απόψε να κρατήσει στα ρηχά τον ηγέτη της Βαλένθια. 

Ο ψηλός του «τριφυλλιού» είχε μπει για τα καλά στον πάγο τελευταία, με 4,5 λεπτά κόντρα στην Αρμάνι, 3 λεπτά στην Αγία Πετρούπολη και μηδενική συμμετοχή στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι. Απέναντι στην Εφές χρησιμοποίησε κάθε λεπτό από τα 16 που του έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 18 αξιολόγηση, σε εμφάνιση – αποκάλυψη. «Ίσως αυτή είναι η λυση, να παίζει συνεχώς υπό πίεση», αναρωτήθηκε φωναχτά ο Έλληνας προπονητής στην συνέντευξη τύπου. 

Πλέον, το στοίχημα για τον 22χρονο σέντερ είναι να βάλει δύο καλές εμφανίσεις στη σειρά απέναντι σε έναν από τους σκληρούς, old school ψηλούς της διοργάνωσης. 

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ή «Ντούμπι» όπως τον αποκαλούν στην Βαλένθια είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Με την ικανότητά του να μπορεί να παίξει τόσο με πρόσωπο στο καλάθι όσο και με πλάτη σε αυτό, έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε 5/6 φετινά παιχνίδια, μένοντας στους 4 πόντους μόνο στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα δύο τελευταία κατάφερε πρώτα να τα βάλει με την πολυάριθμη γραμμή ψηλών της Μπάρσα (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα) και αμέσως μετά να συνδυάσει 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ στην πρώτη νίκη επί της Βιλερμπάν του Τζεκίρι. 

Το καλό για τον Παπαγιάννη είναι πως ο Ντούμπλιεβιτς δεν σουτάρει καλά από μακριά φέτος (2/16 τρίποντα), κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα προκαλέσει προβλήματα τύπου Σκόλα. Από την άλλη, τα 2.2 επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει ανά αγώνα μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα αν η δράση του στο ζωγραφιστό δεν περιοριστεί από τον Έλληνα σέντερ: ο Μαυροβούνιος ξέρει όλα τα κόλπα, έχει τη δύναμη και την εμπειρία να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση και να κερδίσει μπάλες από ψηλότερους αντιπάλους. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.