Πεδουλάκης: “Θέλουμε έναν γκαρντ ακόμη” (Video)

Σημαντικά πράγματα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της Εφες-"Ο Νικ είναι συγκινητικός, αλλά δεν μπορεί να πάει με τόσα ματς έτσι".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφες. 

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε σημαντικά πράγματα. 

Στην αρχή των δηλώσεών του για το παιχνίδι είπε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε με ενέργεια. Είχαμε τον έλεγχο του κομματιού της άμυνας και των ριμπάουντ, απέναντι σε μια άμυνα που είναι καλά δομημένη και ψάχνει να σου χτυπήσει τα αδύναμα σημεία. Το μυστικό είναι η βοήθεια παιδιών που ήρθαν από τον πάγκο. Παίξαμε με ενέργεια στην άμυνα. Η Εφές είναι από τις καλύτερες ομάδες στις τέσσερις γωνίες με τις έξτρα πάσες. Άλλαξαν το παιχνίδι τους, τους υποχρεώσαμε. Αυτό άλλαξε και το ματς”.

Πρόσθεσε: “Η Euroleague όπως έχετε δει είναι σκληρή και δυνατή. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Βλέπουμε αποτελέσματα που θεωρούμε εκπλήξεις, αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Η Εφές είναι καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε, όπως όλες τις ομάδες. Αυτό κάνει ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια. Ναι, ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Βγάλαμε συγκέντρωση και ενέργεια, σε τομείς που μας έλειπαν”.

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον εγωισμό που έβγαλε είπε: “Ναι, άρα αυτό που κάναμε στα δύο προηγούμενα ματς ήταν καλό. Ήταν το κλειδί. Δείτε πόσα χρόνια έχει να πάρει 7 ριμπάουντ στον χρόνο συμμετοχής του. Ίσως αυτή είναι η λύση, να παίζει υπό πίεση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό. Ίσως ήταν αυτή λύση». 

Αναφερόμενος στον χρόνο συμμετοχής του Φριντέτ και στη διαχείριση είπε: “Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα. Κάνουμε τρικ με τον Τζόνσον και τον Παπαπέτρου, αλλά χάνουμε στο δημιουργικό κομμάτι. Λόγω ύψους οι δύο από τους τρεις γκαρντ δεν μπορούν να παίξουν μαζί. Τον χτυπούσαν τον Τζίμερ συνέχεια. Ο Νικ ξεκουράζεται και μέσα στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, ρισκάραμε το σουτ του Μπαλμπάι και κυνηγούσε ο Ράις. Το κάθε παιχνίδι μας οδηγεί διαφορετικά. Η Εφές στηρίζεται στους δύο γκαρντ της. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν άλλαξαν την ιστορία της. Θα πρέπει να έχουμε δύο δυνατούς γκαρντ στην άμυνα. Υπάρχουν ομάδες που μπορεί να μην σημαδέψουν. Η Εφές το κάνει. Κοιτάξαμε να το αντιμετωπίσουμε. Συν ότι ο Νικ έπρεπε μέσα στο ματς να πάρει ανάσες. Είναι απλά τα πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στην Ελλάδα είμαστε. Βέβαια, μας στηρίζουν. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος”.

Είπε ακόμη: “Τα αρνητικά είναι η άμυνά μας και το ριμπάουντ. Στην άμυνα θέλουμε έναν γκαρντ ακόμα. Ο Νικ είναι συγκινητικός, αλλά δεν μπορεί να πάει με τόσα ματς έτσι. Περιμέναμε να μπει ο Νίκος, έχει πάθει θλάση. Ο Αθηναίου είναι έξω. Επιβαρύνεται συνέχεια ο Νικ. Το θετικό είναι ότι σε πολλά ματς πάμε πιο τακτικά. Προσπαθούν τα παιδιά να παίξουν τακτικά. Παίρνουμε πόντους τακτικά, η μπάλα πάει εκεί που πρέπει. Αυτό είναι το θετικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.