Μπουρούσης: «Μας συζητά η Ευρώπη» (video)

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Γιάννη Μπουρούση ο χαμένος ημιτελικός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα ψηλό να υπερθεματίζει για την πολύ καλή χρονιά της Λαμποράλ, ενώ μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών novasports για το Finαl Four και τους Γιαννίκο Δούσκα, Σπύρο Δημολίτσα, απάντησε και για το μέλλον του...

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Γιάννη Μπουρούση ο χαμένος ημιτελικός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα ψηλό να υπερθεματίζει για την πολύ καλή χρονιά της Λαμποράλ, ενώ μιλώντας στην εκπομπή των καναλιών novasports για το Finαl Four και τους Γιαννίκο Δούσκα, Σπύρο Δημολίτσα, απάντησε και για το μέλλον του…

«Έχει κόψει η Μέρκελ το ίντερνετ» σχολίασε σχετικά με την κακή σύνδεση μέσω skype (!) για να συνεχίσει ο ψηλός:

«Προσπαθήσαμε πολύ στο παιχνίδι, μετά το πρώτο πεντάλεπτο συνήλθαμε και κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές, μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες και ένα εχθρικό γήπεδο. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία.

Υπάρχει στεναχώρια γιατί με ένα σουτ μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Δεν κατηγορώ τον συμπαίκτη μου, αυτό το στυλ μπάσκετ παίζαμε όλη τη χρονιά απλά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει μια πιο σωστή επιλογή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Δεν πήγα εγώ την ομάδα μέχρι εδώ, όλοι το καταφέραμε. Θα ήταν τεράστια επιτυχία, ένα όνειρο να φτάσουμε στον τελικό, για μία πόλη αμιγώς μπασκετική όπως η Βιτόρια. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν προσπαθήσαμε, υπάρχει στεναχώρια αλλά και ικανοποίηση γιατί φτάσαμε να μας συζητά όλη η Ευρώπη». 

Την πρόβλεψή του για τον τελικό:

«Καταρχάς θα θέλω να δω ένα όμορφο παιχνίδι που θα κριθεί εντός των τεσσάρων γραμμών. Θεωρώ πως θα υπάρχει πολλή τακτική, οι δύο προπονητές γνωρίζονται καλά και σίγουρα θα παίξει ρόλο ποιος θα πετύχει τα καθοριστικά καλάθια».

Για τον μικρό τελικό:

«Είναι ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι που θέλουμε να τελειώνουμε για να δούμε τον τελικό! Περισσότερο να είσαι συγκεντρωμένος για να μην τραυματιστείς. Η Λοκομοτίβ άλλωστε έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της ενώ εμείς έχουμε μπροστά μας τα ισπανικά πλέι οφ».

Για το αν θα τον δούμε με τη φανέλα κάποιας ελληνικής ομάδας το καλοκαίρι:

«Δεν είναι η ώρα να απαντήσω τώρα, έχω μιλήσει και άλλες φορές και έχω απαντήσει».

Κλείνοντας, ανέφερε για την τελευταία φάση του ημιτελικού:

«Αν μου έδιναν το τελευταίο σουτ θα το έπαιρνα, το είχα πει άλλωστε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.