Για το NBA Europe και τον Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους «EuroInsiders» ήταν και το NBA Europe, το οποίο αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παράλληλα, σχολίασε και τον Τζόρντι Μπερτομέου, παρομοιάζοντάς τον με τον… Ιούλιο Καίσαρα!

Γιαννακόπουλος για ΣΕΦ: «Αντί να βρίζουν εμένα, αποφάσισαν να βρίσουν την κόρη μου»

Αναλυτικά όσα είπε:

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης εναντίον μου»

Για το ΝΒΑ Europe: «Υπάρχουν πολλά σενάρια για το τι θα συμβεί γύρω από αυτό. Έχω διαφορετική άποψη σχετικά με ένα από αυτά τα σενάρια και διαφορετική για το άλλο. Σίγουρα δεν θα ήθελα να δω οι μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ να χωρίζουν σε διαφορετικές λίγκες. Αλλά δεν πρόκειται να εμβαθύνω γιατί δεν ξέρω το αποτέλεσμα. Από πλευράς επιχειρηματικότητας, το NBA Europe θα πάει το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο επόμενο επίπεδο. Δυστυχώς, η προηγούμενη διαχείριση, ας την πούμε έτσι, του Τζόρντι Μπερτομέου, εάν λέω σωστά το όνομα, δεν ανέπτυξε τίποτα. Ήταν σαν τον Ιούλιο Καίσαρα που καθόταν και προσπαθούσε να δει πώς μπορεί να είναι το αφεντικό του αθλήματος. Αυτό πήγε πολύ πίσω το άθλημα».

Γιαννακόπουλος: «Έφτασα μέχρι τη Νιγηρία για να βρω αγοραστή» – Η αναφορά στο μέλλον του!

Για τις ενέργειες του Τσους Μπουένο: «Οι πρώτες κινήσεις του κυρίου Μπουένο βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Θα ήταν άδικο σε αυτόν να έχουμε μια συγκεκριμένη θέση για το τι κάνει. Είναι λίγους μήνες εδώ. Το μόνο που του εύχομαι είναι όλα να πάνε καλά και τα πλάνα που κάνει να γίνουν πραγματικότητα».

Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: «Πριν 10 χρόνια τους άκουγες στο γήπεδο να φωνάζουν… οφσάιντ!»

Για το αν είχε επαφές με το ΝΒΑ Europe: «Δεν ανακατεύομαι στις καθημερινές επιχειρήσεις του Παναθηναϊκού. Οπότε, εγώ ως Δημήτρης δεν είχα καμία συζήτηση».