Ο σταρ της Μονακό μίλησε για την έλλειψη ξεκούρασης στα play-in και ξεκαθάρισε ποιες ομάδες θεωρεί «μεγάλες»!

Στο προσκήνιο βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Μάικ Τζέιμς, με αφορμή τις τοποθετήσεις του μέσω της πλατφόρμας «X», σχολιάζοντας τόσο το πρόγραμμα της EuroLeague όσο και το στάτους ορισμένων ομάδων της διοργάνωσης.

Η Μονακό έμαθε τον αντίπαλό της για τη φάση των play-in, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (21/04) στην Αθήνα, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο αποκατάστασης που έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες.

EuroLeague: Τα ζευγάρια των playoffs και των play-in και οι ημερομηνίες

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γιατί οι ομάδες που παίζουν στα play-in δεν δίνουν τα παιχνίδια τους την επόμενη Τετάρτη; Ή μήπως σκέφτονται: “Ας μπουν κάπως στα playoffs, ποιος νοιάζεται για την αποκατάστασή τους;”».

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφύγει τον Παναθηναϊκό στα Playoffs!»

Η Ζάλγκιρις και οι «μεγάλες» ομάδες

Παράλληλα, ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στη Ζάλγκιρις, εστιάζοντας τόσο στο επίπεδο του συλλόγου όσο και στον Σιλβέν Φρανσίσκο, για τον οποίο εξέφρασε την άποψη ότι αξίζει να αγωνιστεί σε ανώτερο επίπεδο.

Όπως σημείωσε:«Δεν μπορώ να πω κάτι για τον οργανισμό. Αλλά όχι, δεν είναι μεγάλη ομάδα. Έχουν σπουδαίους φιλάθλους, εξαιρετικό γήπεδο και καλή ομάδα φέτος, όμως δεν διαθέτουν το μπάτζετ για μακροχρόνια κυριαρχία ή συνέχεια. Πάντα μοιάζουν με μία ανταγωνιστική ομάδα με καλές βάσεις, αλλά λυπάμαι, είναι μία μικρή ομάδα».

Ντόρσεϊ-Φρανσίσκο σημειώσατε «Χ» στην κορυφή (video)

Μετά τις τοποθετήσεις του, ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε ερώτηση για το ποιες ομάδες θεωρεί «μεγάλες» στη EuroLeague, δίνοντας σαφή απάντηση:

Η ιστορική σεζόν του Ολυμπιακού – Οι πρωτιές στη EuroLeague!

«Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές».