«Καθάρισε» η Ρεάλ που... βοήθησε τον Παναθηναϊκό!

Εμφατική ήταν η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 103-82 του Ερυθρού Αστέρα στη «Movistar Arena», εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» την υπόθεση του πλεονεκτήματος έδρας και το κατάφερε με χαρακτηριστική άνεση, περιμένοντας πλέον το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Βαλένθια με τη Ντουμπάι για το αν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη δεύτερη ή την τρίτη θέση.

Η νίκη των Μαδριλένων μόνο… αδιάφορη δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ωφελήθηκε άμεσα από το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους, καθώς με νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές στο «T-Center» εξασφαλίζουν τουλάχιστον την έβδομη θέση.

Παράλληλα, διατηρούν ελπίδες ακόμη και για την έκτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα Playoffs, σε περίπτωση που η Παρί καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις!

Κορυφαίοι για τη Ρεάλ ήταν οι Καμπάτσο (16π., 8ασ.) και Χεζόνια (19π.), που οδήγησαν την επίθεση στα κρίσιμα σημεία, ενώ για τους Σέρβους ξεχώρισαν οι Νουόρα και Μονέκε με 15 και 14 πόντους, αντίστοιχα.