Οι δηλώσεις του Σορτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις!

Στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στάθηκε ο Τι Τζέι Σορτς μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις!

Λεσόρ στους Playmakers: «Συγκράτησα τα δάκρυά μου – Πιστεύουμε στον τίτλο της EuroLeague – Θέλω να… δονείται το γήπεδο!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν μεγάλη νίκη, όλοι συνείσφεραν, ο Λεσόρ επέστρεψε και μας βοήθησε όλους. Ηταν αναγκαία νίκη για να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια.

Οταν παίζει ο Ματίας, πάντα ανεβαίνει η ενέργεια και μας είχε λείψει, όπως και το χαμόγελό του και ο δυναμισμός του. Είναι πολύ σημαντικό που είναι ξανά εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και αυτή έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο για τη νίκη μας, ειδικά από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Ισως στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν πήγε τόσο καλά, όμως κάναμε αυτά που πρέπει και πήραμε τη νίκη.

Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παίρνουμε νίκες».