Όπως τόνισε, θα κάνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει πως οι παίκτες θα έχουν καλή μεταχείριση και πως θα ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν χωρίς προβλήματα. Παράλληλα, δήλωσε πως ορισμένες εταιρίες στο Μονακό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Χαρακτηριστικά, ο Αλβέρτος δήλωσε: «Αυτή είναι μια κατάσταση που με ανησυχεί πολύ, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες θα τύχουν καλής μεταχείρισης και, πάνω απ’ όλα, ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν.
Υπάρχουν μερικές εταιρείες του Μονακό, οι οποίες είναι χορηγοί, και λένε ότι ίσως θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο τοπικά, αλλά δεν έχει προχωρήσει πέρα από αυτό.
Καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση έχει προτείνει λύσεις στο Πρωτοδικείο του Μονακό (σε εμπορική ακρόαση την περασμένη Παρασκευή), οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, όλα αυτά απαιτούν να αφιερωθεί χρόνος για να γίνουν οι σωστές επιλογές».