Για όλους κι όλα μίλησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια! Από τον στόχο της EuroLeague μέχρι τον Γιώργο Μπαρτζώκα!
Βεζένκοφ: «Nα δίνουμε συνέχεια το 100%»
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ξέραμε πως έπρεπε να επανέλθουμε μετά την ήττα από τη Ντουμπάι. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στη EuroLague. Καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στη νίκη.
Κάθε ματς είναι σημαντικό. Αυτή είναι η εποχή που άπαντες μάχονται για τη θέση τους στη βαθμολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.
Είμαστε ακόμη στον Φεβρουάριο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ο στόχος μας η EuroLeague, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Οι οπαδοί θέλουν να… προτρέχουν, όμως εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά.
Ήταν σημαντικό πως απόψε δεν έπαιξε κανείς πολύ. Είχαμε μεγάλο ταξίδι από το Ντουμπάι».
Για την αγκαλιά με τον Μπαρτζώκα μετά το τρίποντό του στο ματς με την Μπαρτσελόνα: «Η αγκαλιά μας δείχνει την αγάπη μας μεταξύ μας. Ο κόουτς με πιστεύει. Δουλεύω πολύ σε αυτές τις καταστάσεις. Μου δίνει αυτοπεποίθηση η εμπιστοσύνη του».