Τον θαυμασμό του για τον πρώτο σκόρερ της Ζάλγκιρις, Σιλβέν Φρανσίσκο, εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θα ήθελε να τον δει να δοκιμάζει τις δυνατότητές του σε μεγαλύτερη… σκηνή!
Μάικ Τζέιμς: Άρχισε η φημολογία – Το προβάδισμα και η ελληνική ομάδα!
«Δεν θέλω να δείξω ασέβεια στη Ζάλγκιρις, αλλά ανυπομονώ να φύγει», τόνισε ο Αμερικανός άσος της Μονακό στο «Urbonus podcast».
EuroLeague: Ελληνική ομάδα για Μάικ Τζέιμς
«Θέλω απλώς να τον δω σε μια μεγάλη ομάδα, να δω τι θα κάνει εκεί. Όχι με ασέβεια, αλλά θέλω να δω τον Φρανσίσκο να πηγαίνει σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Συγγνώμη», πρόσθεσε απευθυνόμενος στους οπαδούς της λιθουανικής ομάδας.
Μάικ Τζέιμς: «Ξεχωρίζει ο Παναθηναϊκός» – Το σχόλιο για Γιαννακόπουλο!
Ο Φρανσίσκο είναι ο πρώτος σκόρερ της Ζάλγκιρις για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με μέσο όρο 17,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ και 20,5 PIR ανά αγώνα.
Μονακό: Κίνδυνος αποβολής – Οι οικονομικές δυσκολίες και οι σκέψεις αποχής!
Παρά το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα παραμονής στην ομάδα μέχρι το 2027, το ενδιαφέρον της αγοράς αναμένεται έντονο αυτό το καλοκαίρι, όπου αναμένεται να επιλέξει να μείνει ελεύθερος!
Να σημειωθεί ότι στο «Basketnews» αναφέρουν ότι το επόμενο συμβόλαιο του Φρανσίσκο θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν!