Τι σχολίασε ο Γουόκαπ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Έφες!

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Έφες στην Κωνσταντινούπολη για την 24η αγωνιστική της EuroLeague κι έφτασε τις τέσσερις σερί στη διοργάνωση.

Ο Τόμας Γουόκαπ έβαλε 6 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ και μετά τη λήξη του ματς σε δηλώσεις του στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας και την άνοδό της το τελευταίο διάστημα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το καλό ξεκίνημά τους αλλά και τη διαφορετική απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο: 

“Περιμέναμε πως θα έχουμε ισχυρή πίεση είναι καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν και θα ψάξουν να βρουν ένα παιχνίδι να παίξουν καλα διότι η σεζόν δεν έχει πάει πολύ καλά για αυτούς”. 

Για την απόδοση του Σάσα Βεζένκοφ: 

“Ο Σάσα νιώθει εξαιρετικά, εγώ ένιωθα ελεύθερος και αποφάσισα να σουτάρω. Όχι μόνο εγώ αλλά πιστυεύω πως όλη η ομάδα βρίσκεται σε ένα εξαιρετκό ρυθμό και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς”.