Στο στρατόπεδο της Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ, με τον Πέπε Ποέτα να προβληματίζεται έντονα για την παρουσία του Λορέντζο Μπράουν. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο πολύπειρος γκαρντ δεν έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην τεχνική ηγεσία.
Ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτά η επικείμενη αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις (21:30 – Novasports 2) στο Allianz Cloud καθώς αποτελεί κομβικό σημείο για τη συνέχεια της Αρμάνι στη Euroleague. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένει να διαπιστώσει αν και σε ποιον βαθμό μπορεί να υπολογίζει στον Μπράουν, πριν προχωρήσει στις τελικές του αποφάσεις. Άλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία του παίκτη δεν πείθει, αφού ούτε την προηγούμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR κατάφερε να κάνει τη διαφορά, ενώ και φέτος δυσκολεύεται να έχει ουσιαστική επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας, παρά τον χρόνο συμμετοχής που του δίνεται.
Σε 11 αναμετρήσεις την εφετινή σεζόν ο Αμερικανός βρίσκεται μέσο όρο στο παρκέ 15 λεπτά και σε αυτά μετράει 6.4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1 κλέψιμο με 51% από το δίποντο και 35% πίσω από την γραμμή του τριπόντου.