Το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Έφες (22/01, Novasports) συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Σέρβος σέντερ υπέστη διάσειση, έπειτα το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπρίσετ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Μιλουτίνοφ αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια μετά το φάουλ, εμφανώς επηρεασμένος από το χτύπημα.
«Είναι πιθανό να μην ταξιδέψει ο Μιλουτίνοφ γιατί από το χτύπημα έχει πάθει διάσειση και ο γιατρός είπε ότι είναι καλύτερο να μην έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Θα το δούμε αύριο», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.