Αμφίβολη η παρουσία του Μιλουτίνοφ στην Κωνσταντινούπολη.

Το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με την Έφες (22/01, Novasports) συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Σέρβος σέντερ υπέστη διάσειση, έπειτα το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπρίσετ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με… τζάμπα έγνοια ενώ ήταν σε show time mood στη δεύτερη περίοδο

Ο Μιλουτίνοφ αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια μετά το φάουλ, εμφανώς επηρεασμένος από το χτύπημα.

«Είναι πιθανό να μην ταξιδέψει ο Μιλουτίνοφ γιατί από το χτύπημα έχει πάθει διάσειση και ο γιατρός είπε ότι είναι καλύτερο να μην έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Θα το δούμε αύριο», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.