Την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση στον αριστερό αχίλλειο τένοντα πέρασε ο Κίναν Έβανς,γεγονός που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε έντονη αναζήτηση ενίσχυσης στα γκαρντ τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Ματέο Αντρεάνι στην πλατφόρμα «X», ο Μαλακάι Φλιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων».
Ωστόσο όπως σημειώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η περίπτωσή του είναι σύνθετη και η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας περιλαμβάνει αρκετές δυσκολίες, μιας και η Μπαχατσεσχίρ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει!
Ακόμη προσθέτει ότι ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να αφήσει την υπόθεση να «τραβήξει», εξετάζοντας παράλληλα και την επιλογή του Μέλο Τριμπλ (σύμφωνα με τον Μιχάλη Στεφάνου), ο οποίος αγωνίζεται φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Νωρίτερα, ο Αντρεάνι είχε αναφερθεί και στον Χάρπερ, υπογραμμίζοντας ότι η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.
Olympiacos is looking at the market, as reported, for a point guard.
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) November 18, 2025
Malachi Flynn is still the 1st option but deal is not easy. Bahaceshir doesn't want the player leave.
Melo Trimble, of CSKA Moscow, another option as reported by @mstef80.
Oly doesn't want to wait too much. pic.twitter.com/vPfYwj73hh