Θα γεμίζει και φέτος η Beogradska Arena!

Το Βελιγράδι, αποτελεί έναν από τους πιο «καυτούς» προορισμούς στην EuroLeague, λόγω της παρουσίας του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν, δύο ομάδων με πολλούς και φανατικούς οπαδούς.

Η Beogradska Arena αντίστοιχα, είναι από τις πιο δύσκολες έδρες σε όλη την Ευρώπη, με τους Σέρβους οπαδούς να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τη σεζόν 2025-26 στην EuroLeague. Η Παρτίζαν, έχει ήδη πουλήσει 11.500 διαρκείας για τη νέα χρονιά, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι το 69% των περσινών κατόχων διαρκείας ανανέωσε, με αποτέλεσμα 8.312 οπαδοί να έχουν κλείσει ήδη τις θέσεις τους.

Από σήμερα, τα διαρκείας του Αστέρα τίθενται προς γενική πώληση και έτσι η «ερυθρόλευκη» σέρβικη εξέδρα, αναμένεται «καυτή» και στη χρονιά που έρχεται!