Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από το Σάββατο (19/07) ο Ντόντα Χολ, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν κι επίσημα την απόκτησή του.
Τα σερβικά ΜΜΕ σχολίασαν αυτή την κίνηση, με τη «Mozzart Sport» να κοινοποιεί άρθρο στο οποίο αναφέρει πως, «ο Ντόντα Χολ εντάσσεται στον Ολυμπιακό για την ισχυρότερη γραμμή σέντερ της EuroLegaue».
Ακόμη στο κείμενό της κάνει αναφορά στη συμφωνία των δύο πλευρών και πως έφτασε σε αυτή, ενώ σημειώνει ότι ο Αμερικανός είναι ένα όνομα με εμπειρία στη Διοργάνωση.
Παράλληλα σχολιάζει ότι: «Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκτά έναν εξαιρετικό συμπαίκτη. Μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, οι τρεις τους δίνουν στην ομάδα του Πειραιά μια σοβαρή γραμμή ψηλών».
Τέλος στέκεται στο ότι ο Ολυμπιακός δείχνει πως και φέτος θέλει να βρεθεί στο Final-4, κατακτώντας αυτή τη φορά τον τίτλο.
«Η απόκτηση του Χολ είναι ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου», ολοκληρώνει χαρακτηριστικά η «Mozzart Sport».