Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (04/07) ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Όμως το πρόσωπο του Λιθουανού δεν φαίνεται πουθενά από εκεί που περίμεναν άπαντες την άφιξή του και την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο, καθώς οι άνθρωποι της ΚΑΕ ζήτησαν ευγενικά να μην υπάρξουν πλάνα και φωτογραφίες για την… ώρα!
Αυτό διότι ο 33χρονος σέντερ έχει σε ισχύ συμβόλαιο στο NBA και πρέπει να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από τους Νάγκετς (όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του από τους Κινγκς).
Πλέον αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα με το που πάρει την ελευθέρας του, να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.
Και τότε θα γίνει η υποδοχή που του αρμόζει και θα καταγραφούν όλα…