Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να ανυπομονούν για την άφιξη του Γιόνας Βαλαντσιούνας στην Αθήνα, εκφράζοντας την επιθυμία να του ετοιμάσουν θερμή υποδοχή. Ωστόσο, η «πράσινη» ΚΑΕ έχει διαφορετική προσέγγιση και στόχο έναν πιο …ήρεμο και επαγγελματικό χειρισμό της υπόθεσης.
Η επιθυμία της διοίκησης είναι όλα να γίνουν με απόλυτη σοβαρότητα, χωρίς περιττή δημοσιότητα. Ο Λιθουανός σέντερ αναμένεται να φτάσει διακριτικά στην Αθήνα, χωρίς κάμερες και παρουσία κόσμου, καθώς δεν επιθυμείται η άφιξή του να εξελιχθεί σε ένα επικοινωνιακό γεγονός.
Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν χρειάζεται να δώσουν το “παρών” στο αεροδρόμιο, καθώς δεν θα υπάρξει οργανωμένη υποδοχή.
Ο λόγος γι’ αυτό, είναι ότι ο παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο στο NBA, ενώ η ανταλλαγή του από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Ντένβερ Νάγκετς αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή.
Για να προχωρήσουν όλα ομαλά και χωρίς απρόοπτα, στον Παναθηναϊκό επιλέγουν απόλυτη μυστικότητα και χαμηλούς τόνους και αν όλα πάνε καλά, θα έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα μπορέσει να τον υποδεχθεί όπως του αρμόζει.