Δημοσίευμα «βόμβα» από τη Σερβία χαρακτηρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλιε Μίσιτς.

Όσο το μέλλον του Σέρβου γκαρντ δεν ξεκαθαρίζει και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη παραμένει ανοιχτό, τόσο αυξάνονται τα σενάρια για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Δημοσίευμα από την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα το «Telesport» παρουσιάζει τον Ολυμπιακό ως το Νο.1 φαβορί για την απόκτηση του, αποκαλύπτοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον 32χρονο γκαρντ και αναμένει την απάντηση του εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

«Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την υπογραφή του Σέρβου γκαρντ, με τις δύο πλευρές να φέρονται κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο αξίας € 12.000.000. Μια τελική απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί ήδη από την επόμενη εβδομάδα, με αισιόδοξα μηνύματα να προέρχονται από πηγές κοντά στον σύλλογο του Πειραιά. Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον πρώην MVP της EuroLeague έχουν δείξει και οι Φενέρμπαχτσε, Χάποελ και Ερυθρός Αστέρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.