Μάχη «αιωνίων» για τον Αμερικανό ψηλό - Παίρνει άλλον σέντερ η Χάποελ!

Τον Ντάνιελ Οτούρου φαίνεται πως θέλουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Ολυμπιακός για Οτούρου

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της «Israelhayom», οι «αιώνιοι» έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του και περιμένουν να δουν αν θα ακυρωθεί τελικά η συμφωνία του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ακόμη τονίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να του δώσει πάνω από 1.5 εκατ. δολάρια τη σεζόν, για να μπορέσει να τον πείσει να γίνει το δίδυμο ψηλών με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Παράλληλα, σύμφωνα με Ντονάτας Ούρμπονας του BasketNews.com, η Χάποελ κινείται ήδη και για άλλον σέντερ. Όπως σημειώνει, η ομάδα του Ισραήλ βρίσκεται πολύ κοντά στον Τάι Οντιάσε, που στο παρελθόν έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα του Λαυρίου.