Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση στα social media ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, η σερβική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να κερδίσει την μόνιμη θέση της στην EuroLeague!

Η αλήθεια είναι ότι η σερβική αγορά είναι μία από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη και η προσπάθεια που κάνουν τόσο καιρό οι άνθρωποι της Παρτίζαν φαίνεται επιτέλους να ευδοκιμεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, η Παρτίζαν βρίσκεται μία ανάσα από το να μείνει εγγυημένα και για χρόνια στην κορυφαία λίγκα.

Ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο της ομάδας του Βελιγραδίου, ο οποίος έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισήμανε μεταξύ άλλων πως με την βελτίωση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα, η Παρτίζαν βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να αποκτήσει πολυετές συμβόλαιο. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση του ο Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς:

«Κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, είχα συναντήσεις με πολλούς ιδιοκτήτες ή προέδρους που έχουν μετοχές στην EuroLeague. Η άποψη των οποίων είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και σήμερα μας βλέπουν ως συνργάτες μεγάλης διάρκειας. Η σταθερότητα του κλαμπ, για την δουλεύουμε για χρόνια, είναι καθαρά ορατή σήμερα. Η Παρτίζαν δεν έχει χρέος και πληρώνει τις υποχρεώσεις της στην ώρα της.

Με το σύστημα που έχουμε δημιουργήσει, με έναν δυνατό οργανισμό, με ανθρώπους που είναι στο επαγγελματικό σταφ και έχουν δεκαετίες εμπειρίας στην EuroLeague, με την πλήρη υποστήριξη των οπαδών μας, είμαστε ένα βήμα μακριά από το να αποκτήσουμε πολυετές συμβόλαιο για να παίξουμε στην πιο δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε πετύχει στην δημιουργία ενός εκ των πιο σταθερών μπασκετικών συστημάτων στην Ευρώπη από ένα μεγάλο brand στη χώρα μας».