Σλούκας: «Θέλω να μιλάω στο παρκέ»

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως θέλει να δώσει τις απαντήσεις του στο παρκέ και συμπλήρωσε πως δε δίνει σημασία σε όσους έχουν εξαπολύσει επίθεση εναντίον του.

Ο Έλληνας γκαρντ συμπλήρωσε πως κρατάει τη θητεία του στον Ολυμπιακό στην καρδιά του και πως πλέον είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, έθεσε ως προσωπικό στόχο τη βελτίωσή του, ώστε να βοηθήσει τους «πράσινους» στην επίτευξη των στόχων τους. Ο Σλούκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η προτεραιότητά μου είναι να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνω το παιχνίδι μου, ακόμα και τώρα που είμαι στα 33 μου θέλω να βελτιώνομαι. Να είμαι πάντοτε όσο καλύτερος γίνεται για να βοηθάω την ομάδα μου».

Για τη θητεία στον Ολυμπιακό: «Σέβομαι τα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Επτά χρόνια στα οποία πετύχαμε πολλά. Αλλά η ζωή είναι έτσι. Κρατάω αυτά τα επτά χρόνια στην καρδιά μου».

Για την κριτική που δέχεται: «Θέλω να μιλήσω με το παιχνίδι μου και τις πράξεις μου στο παρκέ. Δε θέλω να μιλάω εκτός παρκέ. Συγγνώμη αν φανώ αλαζόνας αλλά δε με ενδιαφέρουν όσοι μου επιτίθενται ή λένε κάτι κακό για εμένα και την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας