Ουίλμπεκιν: «Διαφωνούμε με τον Αταμάν»

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν αποκάλυψε πως είχε συνομιλία με τον Εργκίν Αταμάν στη Ρόδο, για την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Τουρκίας.

Ο πολιτογραφημένος Τούρκος γκαρντ τόνισε πως διαφωνεί με τα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας, τόσο για τη δική του απουσία από την αποστολή της ομάδας, όσο και για αυτή του Σέιν Λάρκιν.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «S Sport»: «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίασε η Ομοσπονδία. Ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Μίλησα με όποιον προσπάθησε να με προσεγγίσει, δεν είχα εξαφανιστεί. Απάντησα κάθε φορά που χτύπησε το τηλέφωνό μου. Τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Χρειαζόμουν χρόνο για αποκατάσταση. Η κατάσταση ξέφυγε… Ήταν μια άτυχη στιγμή για τις δυο πλευρές. Δεν είναι καλό για την Τουρκία, ούτε για μένα και τον Σέιν Λάρκιν».

Στη συνέχεια, ο Ουίλμπεκιν συμπλήρωσε: «Μίλησα στη Ρόδο με τον Αταμάν για όσα είπε για μένα. Ήταν ανακρίβειες. Ήθελα να λύσω το πρόβλημα μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. Δε μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει δημόσια για τον χαρακτήρα μου. Στο τέλος, συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Αν είμαι υγιής και με καλέσουν, θέλω να παίξω ξανά για την Εθνική Τουρκίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας