Σλούκας: «Να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό – Είμαι πολύ αισιόδοξος»

Τιμή και χαρά αποτελεί για τον Κώστα Σλούκα το γεγονός πως θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» στάθηκε στην τεράστια προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

«Καλησπέρα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα την οποία εκπροσωπώ ως αρχηγός να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Γίνεται προς τιμήν μιας μεγάλης προσωπικότητας στον Ελληνικό αθλητισμό και στην Ευρώπη.

Όσο για το τουρνουά, είναι ένα δύσκολο τουρνουά και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας και θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας. Είναι σημαντική η παρουσία του δίπλα μας στη διάρκεια όλης της χρονιάς», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κώστα Σλούκα.

Πως αντιμετώπιζες τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως αντίπαλος;

«Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από ένας ιδιοκτήτης μιας ομάδας που αγαπούσε πολύ, έδινε ψυχή και σώμα για να πετύχει. Σαν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός ήταν μια δύσκολη ομάδα. Υπήρχαν φορές που ο Παναθηναϊκός πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη, άλλες πήγαινε καλύτερα ο Ολυμπιακός.

Με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος και όλοι αυτοί που μαζευτήκαμε για να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον τα ματς με τον Ολυμπιακό».

Πριν πέντε χρόνια ως παίκτης της Φενέρ είχες χειροκροτηθεί και είχες πει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται κάποια πράγματα. Πως μπορεί να είναι η υποδοχή που θα λάβεις από τον κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού το έχεις σκεφτεί;

«Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ στο τουρνουά ο κόσμος του Παναθηναϊκού με είχε χειροκροτήσει, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα, καθώς γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις. Αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού παρά ως παίκτης της Φενέρ στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη ήδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκό και τους περιμένω δίπλα μας όλη τη χρονιά».

Φτιάξε και εσύ την ομάδα σου στο Greek Fantasy Challenge και κέρδισε πλούσια δώρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας