Αταμάν: «Να έρθει ο κόσμος για να δει την ομάδα που “χτίζουμε”»

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει το «παρών» στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» απεύθυνε ο Εργκίν Αταμάν, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

«Είναι κάτι διαφορετικό για μένα, έχω διαφορετικά συναισθήματα καθώς τα προηγούμενα χρόνια ερχόμουν ως φιλοξενούμενος με σεβασμό πάντα στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Πολλούς μεγάλους παίκτες, προπονητές, που κατέκτησαν πολλά τρόπαια.

Τώρα είναι διαφορετικό γιατί είμαι ο προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά για όλους τους φιλάθλους καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την ομάδα που “χτίζουμε” και να δουν και τα μεγάλα αστέρια που θα παίξουν στην Euroleague. Να ευχηθώ σε όλους ένα καλό τουρνουά χωρίς τραυματισμούς».

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς τους προπονητές να βρίσκεται σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και ενώ οι παίκτες σας δεν έχουν ενσωματωθεί καλά-καλά στις ομάδες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε στη Ρόδο, ήταν το πρώτο ματς μετά την επιστροφή πέντε παικτών από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήμασταν αρκετά κακοί στην επίθεση.

Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα. Μετά από μια εβδομάδα που δουλέψαμε όλοι μαζί με μόνη εξαίρεση τον Βιλντόζα που είναι ακόμα τραυματίας και δεν θα παίξει στο τουρνουά μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική στο παιχνίδι μας και να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε νέα ομάδα αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε πολύ χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας