Σερβία: Ο Βούτσιτς προβλέπει Final 4

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προέβλεψε πως οι Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν στο Final 4 της επόμενης σεζόν στην Euroleague.

Ο πρόεδρος της Σερβίας αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί και από τις δυο ομάδες, ενώ μίλησε και για τη χρηματοδότηση του κράτους, προς τις δυο ομάδες.

Αρχικά, ο Βούτσιτς δήλωσε: «Είμαι… ένοχος όταν η Παρτιζάν κατακτά την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν… ένοχος όταν ο Ερυθρός Αστέρας κατακτούσε τα προηγούμενα χρόνια την Αδριατική Λίγκα. Όλοι σε κατηγορούν ότι βοηθάς τον μεγάλο αντίπαλο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν το αξίζουμε, μολονότι βοηθάμε οικονονικά τις δυο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν χρηματοδοτούνται από το κράτος. Και οι δυο θα πάνε στο Final Four γιατί έχουν φτιάξει ομάδες για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Πότε ξανά ήταν αυτό δυνατό»;

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πριν από πολλά χρόνια άκουγα ότι η Κροατία χρηματοδοτούσε με ένα εκατομμύριο ευρώ την Τσιμπόνα. Ελάτε τώρα να μου πείτε πόσα περισσότερα δίνουμε από το Ζάγκρεμπ ή από την Αθήνα ή από οποιονδήποτε άλλο. Κάθε φορά που κάτι καλό συμβαίνει, ο αντίπαλος πάντα ψάχνει να βρει κάτι κακό. Αυτό είναι και το πιο εύκολο, να κατηγορήσεις. Πιστεύω ότι και η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν στο Final Four του 2024 γιατί έχουν τις ομάδες για να τα καταφέρουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας