Μπαρτζώκας: «Ίσως η χειρότερη ήττα της καριέρας μου, αλλά ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει ψηλά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της δουλειάς του να βρει το κουράγιο και να στηρίξει όλη την ομάδα μέχρι τον επόμενο στόχο της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα, ύστερα από έξι ημέρες παραμονής στο Κάουνας για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Η χαμένη ευκαιρία κατάκτησης του ευρωπαϊκού τίτλου, έχει καταβάλλει τους “ερυθρόλευκους” και ο τεχνικός της ομάδας που ζήτησε από τους παίκτες του να μην έχουν σκυμμένα κεφάλια και ας μην ολοκλήρωσαν με το απόλυτο την φετινή αξιοθαύμαστη πορεία τους στην διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που ξοδεύτηκαν, κουράστηκαν και ήταν κοντά μας και σε αυτό το φάιναλ φορ. Δεν καταφέραμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και αυτό μας στεναχωρεί το ίδιο πολύ με την απώλεια του τίτλου. Ίσως να ήταν και η χειρότερη ήττα της καριέρας μου ή μέσα στις χειρότερες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς αυξήσαμε τις προσδοκίες αυτής της ομάδας και τις απαιτήσεις του κόσμου από την ομάδα που παρακολουθούσε για 10 μήνες.

Είναι δουλειά του προπονητή να σταθεί όρθιος και να στηρίξει τους παίκτες του, ακόμα και αν μέσα του νιώθει πιο άσχημα και από τους ίδιους, γιατί πάντα έχει την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη. Θα συνεχίσουμε, όμως για τον επόμενο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.