Mπαρτζώκας στη NOVA: «Δεν αξίζαμε αυτό το φινάλε στην Ευρωλίγκα» (vid)

«Τα κεφάλια μας είναι κάτω. Πιο κάτω δεν πάει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε» συμπλήρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της NOVA για την απώλεια του τίτλου από το νικητήριο σουτ του Γιουλ στον τελικό της Ευρωλίγκα, κόντρα στην Ρεάλ. Τόνισε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στις δυο τελευταίες φάσεις της άμυνας και της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Είμαστε πικραμένοι για την κατάληξη της φετινής πορείας μας στην Ευρωλίγκα για δέκα μήνες. Δεν αξίζαμε αυτό το φινάλε. Είμαστε απόλυτα στεναχωρημένοι. Τα κεφαλια μας είναι πολύκάτω, Πιο κάτω δεν πάει, αλλά θα κάνουμε τον απολογισμό πιο ήρεμα. Δεν θα άλλαζα κάτι στην τελευταία άμυνα μας. Δεν ήθελα να δώσουμε βολές κάνοντας φάουλ και να έπαιρνε το προβάδισμα πιθανότατα η Ρεάλ. Δώσαμε ένα δύσκολο σουτ στον Γιουλ με τον Φαλ να παίζει άμυνα και άλμα. Βέβαια, ο Γιουλ έχει πετύχει ξανά τέτοια καλάθια. Και στον τελικό ήταν το πρώτο του καλάθι. Στην επίθεση των τριών δευτερολέπτων, ο Σλουκας έκανε σουτ με καλές προυποθέσεις, αλλά δεν το έβαλε. Έτσι είναι η ζωή και το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Σήμερα, μας έχει καταβάλλει το αίσθημα της απογοήτευσης. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και πάλι κοντά μας, αλλά τελικά τον απογοητεύσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.