Παπαθεοδώρου: «Τυχεροί που ο Ολυμπιακός έχει Έλληνα προπονητή»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού και την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τελικό του Final 4 και στα σημεία που θεωρεί σημαντικά για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Παπαθεοδώρου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6».

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Είχαν συνέχεια στο παιχνίδι τους οι δύο ομάδες. Το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα και οι δυο τους επιβραβεύθηκαν. Ο Ολυμπιακός κυρίως αξίζει 100% να παίζει στον τελικό, ενώ η Ρεάλ επιβίωσε μετά από μια δύσκολη σειρά με την Παρτίζαν. Δεν έχει σημασία ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει δυο φορές της Ρεάλ στην κανονική διάρκεια. Ο Είναι ομάδα με συνέπεια που βγάζει χαρακτήρα στα δύσκολα και αυτό παίζει πάντα ρόλο σε ένα Final Four. Ξεκινά με πλεονέκτημα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους Ταβάρες και Βεζένκοφ: «O Bεζένκοφ είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στη λειτουργία του Ολυμπιακού. Υπέρ απαραίτητος για την ομάδα και θα πρέπει να αποδείξει ως MVP ότι το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο Ταβάρες έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της Ρεάλ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να τον “φθείρει” γιατί η διαφορά της Ρεάλ με αυτόν εκτός γηπέδου είναι μεγάλη».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στον Μπαρτζώκα και στο παιχνίδι των Πειραιωτών: «Ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση, θα πρέπει να γίνει οδηγός για το ελληνικό μπάσκετ. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να καταλαβαίνεις τη δουλειά του Μπαρτζώκα. Θέλει πολλή προπόνηση, επανάληψη. Πρέπει να παρουσιαστεί το θέμα για το πως παίζεις καλό μπάσκετ χωρίς να έχεις το υψηλότερο μπάτζετ. Είμαστε τυχεροί που ο Ολυμπιακός είναι μια ελληνική ομάδα με Έλληνα προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.