Εφές-Βίρτους Μπολόνια 86-67: Συνέχισε νικηφορά, αλλά δεν είναι στο χέρι της η πρόκριση (hls)

Η Εφές με κορυφαίο τον Άντε Ζίζιτς που ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ σε πόντους (24), νίκησε εύκολα 86-67 την Βίρτους, νικώντας στον πρώτο από τους τρεις τελικούς που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να “πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους”, έστω κι αν ξέρουν πως ακόμα και με 3 στα 3 μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκα, δε θα έχουν σίγουρη θέση στην οχτάδα.

Έκαναν το πρώτο βήμα απόψε απέναντι στη νωθρή Βίρτους που αντιστάθηκε μόνο στην πρώτη περίοδο, 13-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο με Μπράιαντ να μαζεύει κάθε ριμπάουντ και τις ασίστ να έχουν κατεύθυνση τον Ζίζιτς, οι Τούρκοι ανέβασαν τη διαφορά στους 12, 36-24 λίγο πριν το τέλος της περιόδου και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.

Η διαφορά ολοένα και αυξανόταν, η άμυνα της Εφές τσάκιζε κόκκαλα, ο Μίτσιτς δεν είχε σκορ αλλά μοίραζε τελικές πάσες, για να φτλασουμε στο 60-38 της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία η λέξη άμυνα δεν υπήρχε πουθενά, με το επί μέρους σκορ να είναι 26-29 υπέρ της ομάδας του Σκαριόλο. Μίτσιτς, Λάρκιν και Κλάιμπερν έβαλαν μαζί μόλις 17 πόντους, αλλά απόψε έκαναν τη δουλειά επιθετικά ο Ζίζιτς με 24, ο Πλάις με 16 και ο Μπράιαντ με 13 πόντους.

Ο Μάνιον είχε ατομικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα με 17 πόντους, βάζοντας ακόμη και τετράποντο, αλλά δεν κατάφερε να γλυτώσει την ομάδα του από την ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.