Συγκινεί ο Βιλδόζα: «Πέρασα δύσκολα, αλλά βρήκα και πάλι τον Λούκα»

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Λούκα Βιλδόζα, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βαλένθια, αναφερόμενος στα προσωπικά προβλήματα που πέρασε.

Ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε και τόνισε πως πλέον έχει βρει τον εαυτό του και απολαμβάνει ξανά το μπάσκετ, κάτι που φαίνεται με τις εμφανίσεις του στον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Βιλδόζα:

«Παίζω καλά, ειδικά επειδή πέτυχα μερικά τρίποντα και ξαναμπαίνω στον ρυθμό γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα και όπως είπα ήδη είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, στεναχωρήθηκα παρόλο που αυτό δεν έχει σημασία για κανέναν, έχει σημασία για μένα. Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, ξέρουν πόσο σημαντική ήταν στη ζωή μου. Τώρα επιστρέφω στη ζωή και στον ρυθμό του μπάσκετ, είμαι και πάλι χαρούμενος.

Αλήθεια, όταν έχεις προβλήματα στη ζωή, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει και σκέφτεσαι τη ζωή και τον εγωισμό, την υπερηφάνεια. Πήρα όλα αυτά τα όνειρα στο γήπεδο και πάλεψα με όλους, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τους συμπαίκτες, τους δημοσιογράφους… Είμαι καλά τώρα, συγγνώμη αν είπα κάτι κακό σε κάποιον. Τώρα είμαι πάλι ο Λούκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.