Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια 92-73: Έκανε το καθήκον του και περιμένει (hls)

Με τους Πετρούσεφ (20π - 7ριμπ) και Καμπάτσο (15π - 7 ασίστ) να πραγματοποιούν όμορφα πράγματα στο παρκέ ο Αστέρας ντούμπλαρε τις νίκες του απέναντι στην Βαλένθια και ψάχνει ένα θαύμα.

Ο Αστέρας όφειλε να νικήσει και τα κατάφερε με πειστική εμφάνιση στο Βελιγράδι απέναντι σε μια Βαλένθια που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στα πλέι οφ. Η νίκη της Ζάλγκιρις απέναντι στην αδιάφορη Μονακό δεν βόλεψε κανέναν, όμως οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο ακόμα μια φορά και περιμένουν και αυτοί δωράκια από τους υπόλοιπους. Το ρεκόρ του Αστέρα που πέτυχε δεύτερη νίκη στην σειρά πήγε στο 14-17 και της Βαλένθια που πλέον μετράει έξι ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια 14-17 επίσης.

Την ερχόμενη αγωνιστική η Βαλένθια ταξιδεύει στο Κάουνας για να παίξει με την Ζάλγκιρις (31/3) και τον Απρίλιο αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βίρτους Μπολόνια (6/4) και κλείνει στην Καταλονία κόντρα στην Μπαρτσελόνα (14/4). Ο Ερυθρός Αστέρας ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Λιόν για να παίξει με την αδιάφορη Βιλερμπάν (31/3) και τον Απρίλιο υποδέχεται τον Ολυμπιακό (6/4) και κλείνει με την Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι (13/4).

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά

Στο γήπεδο βρέθηκε για ο Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς δεν του έχει επιτραπεί η είσοδος στην Αμερική για να πάρει μέρος στα τουρνουά Masters 1000 στο Indian Wells και στο Μαϊάμι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.