Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις 87-79: Εδραιώνεται στην 8αδα (hls)

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επέστρεψε στις νίκες χωρίς τους τραυματίες Γουίλμπεκιν, Πιέρ και Αντετοκούνμπο κερδίζοντας την Ζάλγκιρις που κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός πλέι οφ.

Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα από την Αρμάνι, κατόρθωσε να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας των Λιθουανών που παρατάχτηκαν χωρίς τους Έβανς (χάνει τη σεζόν) και Κάβανο. Η ομάδα του Μακσβίτις υπέστη δεύτερη ήττα στην σειρά μετά το 72-74 με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας και έμεινε πίσω στη μάχη που δίνει για την 8αδα. Φυσικά οι 20 πόντοι που είχε χάσει η τουρκική ομάδα στον αγώνα του πρώτου γύρου (86-66) δεν καλύφτηκαν, αλλά η Φενέρ με ρεκόρ πλέον 18-12 την άφησε πίσω στο 15-16.

Το πρόγραμμα της Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου είναι αρκετά δύσκολο, καθώς τις επόμενες αγωνιστικές ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξει με Ρεάλ (29/3) και Μπασκόνια (31/3), υποδέχεται την Εφές (6/4) και κλείνει τις υποχρεώσεις της με τον Αστέρα στο Βελιγράδι (13/4). Το πρόγραμμα της Ζάλγκιρις είναι σαφώς πιο βατό, καθώς ακολουθούν τρία εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μονακό (29/3), Βαλένθια (31/3), Μακάμπι (6/4) και ολοκληρώνει στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν (14/4).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Νάιτζελ – Χέιζ Ντέιβις με 19 , ενώ για τους ηττημένους ο Σμιτς τελείωσε με το ματς με 18 πόντους. Την καλύτερη εμφάνιση με την φανέλα της Φενέρ έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 15 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.