Τόμας για αποκλεισμό από την Basket League: «Ελέγχω αυτά που μπορώ»

Τι δήλωσε ο Αμερικανός πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα (23/03, 20:30 Novasports) για την απόφαση του Παναθηναϊκού και του Χρήστου Σερέλη να τον αφήσει εκτός ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματ Τόμας:

Για το ότι έμεινε εκτός Basket League: «Είναι σημαντικό, αλλά παίρνω τα πράγματα όπως συμβαίνουν και μέρα με τη μέρα. Προσπαθώ να ελέγξω αυτά που μπορώ και να είμαι επαγγελματίας. Να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ και ένας καλός συμπαίκτης για την ομάδα. Εστιάζω στην προπόνηση και αύριο έχουμε ένα σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα».

Για το ότι η σεζόν του θα τελειώσει με το που ολοκληρωθεί η Euroleague: «Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω. Ήρθα εδώ με αυτό το σκεπτικό και να κάνω αυτό που αγαπώ. Την ίδια στιγμή όμως έγιναν πράγματα που δεν έχω έλεγχο πάνω τους. Αυτό που έχω μάθει στην καριέρα μου είναι να ελέγχω αυτά που μπορώ. Δίνω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και θεωρώ πως το έχω πετύχει από όταν βρέθηκα εδώ».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πλούσιο ταλέντο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα όπως κάνουμε. Έχουμε το μομέντουμ, παίζουμε καλά και προς τη σωστή κατεύθυνση εδώ και καιρό και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, δίνοντας τα πάντα για αυτή».

Για το κλειδί του ματς: «Είναι ταλαντούχοι και πρέπει να ματσάρουμε την έντασή τους. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να βάλουμε από νωρίς τις βάσεις του αγώνα, από την πρώτη περίοδο. Να παίξουμε όπως εμφανιζόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.