Η Moνακό συνεχίζει χωρίς τον Τζέιμς

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην Ευuroleague, με αντίπαλο την Βαλένθια στο Πριγκηπάτο, οι Μονεγάσκοι θα παίξουν χωρίς τον Αμερικάνο σταρ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και με αντίπαλο την Βαλένθια, αυτή την φορά για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μονακό δεν θα έχει στην 12άδα του αγώνα, τον τιμωρημένο…. επ’ αόριστον, Μάικ Τζέιμς.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικάνου σταρ, με αποκορύφωμα την νυχτερινή έξοδο του με τον Ντουέιν Μπέικον, μετά τον αγώνα Μονακό-Παναθηναϊκού, πριν από 3 εβδομάδες, έχουν τιμωρηθεί, ως γνωστόν, με αποκλεισμό του από τις προπονήσεις και τους αγώνες των Μονεγάσκων.

Η ομάδα του Πριγκηπάτου διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ, μαζί με την Φενέρμπαχτσε και μπορεί να έχει ανάγκη την χρησιμοποίηση του Τζέιμς, αλλά η πειθαρχία κάθε ομάδας, είναι υπεράνω των αγωνιστικών στόχων.

Έτσι, η Μονακό συνεχίζει να παίζει χωρίς τον Τζέιμς που έχει ζητήσει συγνώμη από τον Σάσα Ομπράντοβιτς και τους συμπαίκτες του, αλλά οι Μονεγάσκοι έκριναν ότι το όλο ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να τελειώσει με σύντομο αποκλεισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.