Ερυθρός Αστέρας: Άγνοια για τα σενάρια από τον Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα δήλωσε άγνοια για τα σενάρια, που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο σερβικός Τύπος αναφέρει πως ο Αργεντινός παίκτης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Βελιγράδι και πως πέρα από τους «πράσινους», ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός. Μετά τις αντιδράσεις των φιλάθλων της σερβικής ομάδας, ο Βιλντόζα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δε γνωρίζει κάτι για τα συγκεκριμένα σενάρια και πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της σερβικής ομάδας.

Αρχικά, ο Αργεντινός παίκτης δήλωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ήμασταν στο αεροπλάνο και όταν προσγειωθήκαμε, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα, το τηλέφωνό μου «άναβε», όλοι με ρωτούσαν γι’ αυτό. Κάλεσα αμέσως τον ατζέντη μου, έμεινε έκπληκτος, ήταν η πρώτη φορά που το άκουγε. Είναι φυσιολογικό οι σύλλογοι να παρακολουθούν παίκτες, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, όλοι παρακολουθούνται παντού, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια»

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα: «Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα εδώ, η ζωή είναι ωραία, αγαπώ τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου. Δεν ξεχνάω ότι ο Ερυθρός με “ανέστησε” και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Όταν γύρισα από το ΝΒΑ δεν ήμουν κανένας, δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτόν τον σύλλογο. Για να είμαι ξεκάθαρος – ναι, θα έμενα και την επόμενη σεζόν. Έχω επίσης συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τα πάντα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.