Aρμάνι-Παρτίζαν 76-62: O Μεσίνα «χάλασε» τα γενέθλια του Ζότς (hls)

Ντέιβις, Πάνγκος, Μπάρον και Νέιπερ ήταν οι κορυφαίοι της Αρμάνι.

Η Αρμάνι Μιλάνο υπέταξε και την Παρτίζαν στο «Φόρουμ», έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι πέντε είναι στην έδρα της και συντηρεί τις μειωμένες ελπίδες πρόκρισης της στα πλει οφ, ευρισκόμενη στην 13η θέση, αλλά έχοντας διαφορά τριών νικών από την όγδοη θέση.

Το σερί 15-0 που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στα τρία τελευταία λεπτά της 3ης περιόδου και στο ισάριθμο χρονικό διάστημα από την έναρξη της τέταρτης, “λύγισε” την Παρτίζαν, η οποία ήταν μονότονη στην επίθεση και δέχτηκε 27 πόντους από την Αρμάνι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η Παρτίζαν ήταν καλύτερη μέχρι το 15′, δημιούργησε δυο φορές διαφορές 9 και 8 πόντων, αλλά πήγε στα αποδυτήρια του “Φόρουμ” για την ανάπαυλα των ημιχρόνων, προηγούμενη με έναν πόντο (30-29). Και αυτή η ολική ανατροπή οφείλεται στην απόδοση των τριών περιφερειακών παικτών που χρησιμοποιεί μονίμως, πλέον, ο Έτορε Μεσίνα, έχοντας την ευχέρεια, λόγω της επιστροφής των τραυματιών, Πάνγκος Μπάρον και Σίλντς. Όπως, δηλαδή, είχε σχεδιάσει ο Ιταλός τεχνικός την φετινή Αρμάνι…

Η Παρτίζαν είχε πρωταγωνιστή τον Πάντερ στο πρώτο 20σάλεπτο, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο, σημείωσε συνολικά 10 πόντους και ενώ είχε παραγωγή 19 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ντέιβις, Πάνγκος, Μπάρον και Νέιπερ ήταν οι κορυφαίοι της Αρμάνι που απέδειξε σε έναν ακόμα αγώνα, την σημαντικότητα των απόντων παικτών που είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους προηγούμενους μήνες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ήττες που θα μπορούσε να αποφύγει.

Η Παρτίζαν πέτυχε κατά το ήμισυ στην διπλή αποστολή της στην Ιταλία και ο Έτορε Μεσίνα «στεναχώρησε» τον εορτάζοντα φίλο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που γιόρτασε τα 63α γενέθλια του.

Δεκάλεπτα: 13-19, 30-29, 49-46, 76-62

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.