Μονακό – Μακάμπι 86-67: Ξεμπέρδεψε Πριγκηπικά (hls)

Η Μονακό επέστρεψε στις νίκες και με εξαιρετική εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο κάλυψε και την διαφορά των οκτώ πόντων που έχασε στο Τελ Αβιβ στο ματς του πρώτου γύρου.

Η Μονακό ξεμπέρδεψε με την Μακάμπι σε περίπτωση που ισοβαθμούσαν οι δύο ομάδες στο φινάλε της σεζόν. Η Μονακό μπήκε δυνατά δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Η Μακάμπι ισορρόπησε και για το υπόλοιπο 20λεπτο είχαμε ντέρμπι στο Πριγκηπάτο. Η Μακάμπι όμως κόλλησε στο τέλος. Δεν μπορούσε με τίποτα να βρει σκορ και ενώ έκλεισε την τρίτη περίοδο με 58-59, πέτυχε το πρώτο της καλάθι στην τελευταία περίοδο μετά από 5.30 λεπτά με τον Χίλιαρντ. Η Μονακό είχε βάλει τις βάσεις, καπάρωσε το ροζ φύλλο αγώνα και έψαξε την διαφορά όπου την βρήκε σχετικά εύκολα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έφτασε τις 16 νίκες και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από την ήττα στη Βαρκελώνη. Ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (8/3). Η αδύναμη, μακριά από το Τελ Αβίβ Μακάμπι υπέστη 13η ήττα στην σεζόν και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (8/3).

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.