«Ο Ντόρσεϊ κατάλαβε ότι είναι καλύτερο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη»

Το σχόλιο του τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ!

Τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο γύρω από την μεταγραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Ντέρια Γιανέρ!

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρισκόταν στα ραντάρ μας από το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα στον μεταγραφικό μας σχεδιασμό την καλοκαιρινή περίοδο. Αν και δεν είχαμε μιλήσει μαζί του για πολύ καιρό εκείνη την περίοδο, ο Ντόρσεϊ είχε σκοπό να πάει στις ΗΠΑ και να κυνηγήσει την ευκαιρία του στο ΝΒΑ. Για το λόγο αυτό συνεχίσαμε τον δρόμο μας με διαφορετικό σχέδιο.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε μαζί του ξανά στη μέση της σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ντόρσεϊ είχε αλλάξει και μάνατζερ. Παρά την πρόθεσή μας να τον προσθέσουμε στο ρόστερ μας, θέλησε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη G-League. Ωστόσο, όλες οι διαβουλεύσεις που είχαμε με τον παίκτη οδήγησαν σε θέρμανση των σχέσεων μεταξύ μας και του παίκτη στην πορεία», ανέφερε αρχικά.

«Επικοινωνήσαμε με τον παίκτη 3-4 μέρες φύγει από την G-League. Μιλήσαμε με τον Ντόρσεϊ για τις λεπτομέρειες και του εξηγήσαμε ξανά το πρότζεκτ μας. Εξηγήσαμε ότι ουσιαστικά εργαζόμαστε για τη διάρθρωση της επόμενης περιόδου και ότι ουσιαστικά σχεδιάζουμε τα επόμενα 2-3 χρόνια. Φυσικά, ελπίζουμε ότι ο παίκτης θα μας προσφέρει αυτή τη σεζόν, αλλά στην πραγματικότητα θέλαμε να προσθέσουμε τον Τάιλερ στην ομάδα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές περιόδους.

Εξηγήσαμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες στον παίκτη, νομίζω ότι είναι καλό που ο Τάιλερ πέρασε τη διαδικασία των ΗΠΑ την τελευταία περίοδο, γιατί κατάλαβε ότι είναι καλύτερο για την καριέρα του να συνεχίσει στην Ευρώπη, σε έναν σύλλογο με μεγάλους στόχους. Για το λόγο αυτό, οι στόχοι μας ως σύλλογος ταίριαξαν με τον παίκτη, με αποτέλεσμα να υπογράψουμε κλειστό συμβόλαιο 2,5 ετών»
, πρόσθεσε ο Γιανέρ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.