Σερέλης: «Δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση, είμαστε στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του κόντρα στην Εφές, χωρίς να σκέφτονται σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκονται οι δυο ομάδες.

Ο αγώνας Παναθηναϊκού- Εφές Αναντολού για την 26η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον προσανατολισμό των “πρασίνων” απέναντι στην δις πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Έχουμε προετοιμαστεί, χωρίς να υπολογίζουμε τον Γκουντάϊτις και τον Αγραβάνη. Εμείς δεν κοιτάμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και οι εμφανίσεις μας να συνδυάζονται με νίκες, γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό και ο γενικός στόχος της ομάδας είναι να γινόμαστε καλύτεροι από ό,τι παρουσιαζόταν μέχρι τώρα.

Πρέπει να μάθουμε να νικάμε. Πλησιάσαμε πολύ την νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο. Η νίκη μπορεί να έρθει στον επόμενο ή στον μεθεπόμενο αγώνα. Και να νικούσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πάλι θα συνεχίζαμε να προσπαθούμε για βελτίωση. Το ζητούμενο είναι να “χτίσουμε” χαρακτήρα και νοοτροπία, ώστε και στις…κακές εμφανίσεις μας, να νικάμε. Θέλουμε, όμως, να περιορίσουμε και τις…κακές μέρες μας.

Η Εφές μπορεί να προσπαθεί για την πρόκριση της στα πλει οφ, αλλά είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, τα δυο προηγούμενα χρόνια, έχεις έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, καθώς και έμπειρο προπονητικό επιτελείο. Έχει την αναγκαιότητα της νίκης και αυτό μας συμφέρει, γιατί έχουμε πει στους παίκτες ότι δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού στην φετινή σεζόν, αλλά το όνομα και η ιστορία του συλλόγου, επιβάλλει να διεκδικήσουμε την νίκη σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι τέλους. Συνεπώς, περιμένω να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά για να διεκδικήσουμε την νίκη.

Ο Τόμας είναι ο τελευταίος παίκτης που ήρθε στην ομάδα, έχει αλλάξει παράλληλα και ο προπονητής, αλλά είναι επαγγελματίας, δουλεύει, έχουμε ετοιμάσει κάποια plays γι’ αυτόν, έχει καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του και προσαρμόζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.