Γκαρμπαχόσα: «Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε Ρεάλ και Σκαριόλο»

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Γκάμπριελ Γκαρμπαχόσα, έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει επαφές με τον προπονητή της Βίρτους Μπολόνια και της εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρμπαχόσα στην «EFE» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Είμαι πρόεδρος της ομοσπονδίας εδώ και έξι χρόνια. Σε όλη τη θητεία μου ο Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, έχουμε ζήσει τα πάντα μαζί. Υπάρχει “θόρυβος” γύρω από το όνομά του και είναι λογικό, είναι εξαιρετικός προπονητής. Μιλάμε, άλλωστε, για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου. Όταν τέτοιες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους, υπάρχουν φήμες που βγαίνουν προς τα έξω, είναι λογικό και αυτό.

Όμως, έχω πολύ κοντινή σχέση, προσωπική και επαγγελματική, με τον Σκαριόλο και το περιβάλλον του. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί ή να το σκεφτόμαστε. Αν υπήρχε, θα μιλούσαμε για αυτό. Ακόμα και όταν τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα, όταν πήγε στους Τορόντο Ράπτορς, είχα πει ότι θα είμαστε δημιουργικοί και θα βρούμε την λύση που θα μας ικανοποιεί όλους. Το κάναμε τότε, θα το κάνουμε αν χρειαστεί ξανά. Είναι ξεκάθαρο πως ο Σκαριόλο είναι ο προπονητής της Εθνικής και τον θέλουμε για χρόνια. Ξέρω πως και ο ίδιος νιώθει άνετα με αυτή τη θέση, οπότε δεν φοβόμαστε για κάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.