Ράντονιτς: «Τις επόμενες ημέρες θα σκεφτούμε τα κοψίματα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια και πως θα ασχοληθεί με τα κοψίματα στο ρόστερ, τις επόμενες ημέρες.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του καλύτερη απόδοση συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Μπασκόνια, ενώ αναφέρθηκε και στους Τόμας και Αγραβάνη, δηλώνοντας πως περιμένει να βοηθήσουν. Ειδικά, για τον Αμερικανό γκαρντ δήλωσε πως οι πρώτες εντυπώσεις του είναι πολύ καλές, αν και δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ο Ράντονιτς δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια: «Είναι ένα παιχνίδι Euroleague, έχουν κάνει πέντε εκτός έδρας νίκες, σε έδρες όπως του Ολυμπιακού και της Αναντολού Εφές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε από την αρχή με πολύ ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αμυντική μας λειτουργία θα είναι σημαντική επίσης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη. Οι νέοι παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις. Θα δούμε μετά την τελευταία προπόνηση σε τι κατάσταση είναι, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν κάτι που μας έλειπε και να μας βοηθούν να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Βαλένθια. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Πονίκτα. Δεν προπονήθηκε χθες, θα δούμε πως είναι σήμερα, αλλά θα αποφασίσουμε αργότερα».

Για το αν θα υπάρξουν κοψίματα στο ρόστερ: «Αυτό στο οποίο είμαι συγκεντρωμένη αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Τις επόμενες ημέρες θα σκεφτούμε αυτά τα θέματα. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ταιριάξει μαζί μας και θα δούμε».

Για τον Ματ Τόμας: «Σίγουρα θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, όμως έχει κάνει δυο-τρεις προπονήσεις πριν το ματς με τη Βαλένθια. Θα χρειαστούμε χρόνο για να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Όμως, η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Φυσικά και δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με αυτή την κατάσταση».

Για το τι περιμένει στο συγκεκριμένο ματς: «Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Με την Μπασκόνια παίξαμε λίγο καλύτερα. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο ματς με τη Βαλένθια και στις δυο άκρες του γηπέδου. Ειδικά στην άμυνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί παίζουν πολύ καλά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή για να τα δώσουμε όλα από την αρχή. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.