Zαλγκίρις-Παρτίζαν 74-88: Τρίτη συνεχόμενη νίκη με υπογραφή Παπαπέτρου (hls)

Ο Λεντέι τιμήθηκε από την Ζαλγκίρις για την διετή θητεία του στο Κάουνας και στον αγώνα κέρδισε το βραβείο του MVP , λόγω double-double (11π.-10 ριμ).

H Παρτίζαν νίκησε 88-74 στο Κάουνας την Ζαλγκίρις και στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα, ισοβάθμησε με την λιθουανική ομάδα και σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και στην ολοκλήρωση των 34 αγωνιστικών, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει το πλεονέτημα.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στα επιθετικά ριμπάουντ, ήταν παραγωγικότεροι στο πρώτο, το δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να αντέξει την αντεπίθεση των γηπεδούχων στην 3η περίοδο.

Η Παρτίζαν ξεκίνησε από νωρίς με πολύ καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, η Ζάλγκιρις πάλευε να μαζέψει τη διαφορά, ακουμπώντας την μπάλα στη ρακέτα, αλλά η απουσία αξιόπιστων επιλογών στην θέση του πλει μέικερ και σε συνδυασμό την άσχημη απόδοση του Ουλάνοβας, δεν έδωσαν το δικαίωμα στην Ζαλγκίρις να ισσοροπήσει το παιχνίδι. Η διαφορά έφτασε μέχρι τους 22 πόντους (20-42).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ζάλγκιρις, με τους ψηλούς να κάνουν τη δουλειά κοντά στο καλάθι, μείωσαν μέχρι τους 6 πόντους (52-58), χωρίς να πανικοβάλλουν την Παρτίζαν που αντέδρασαν στην 4η περίοδο και έφτασαν εύκολα στην 12η νίκη τους, με κορυφαίους τους Παπαπέτρου, Λεντέι και Πάντερ.

Δεκάλεπτα: 15-26, 30-47, 54-61, 74-88

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.