Κάνααν: «Δεν είμαστε ομάδα του ενός παίκτη» (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα του ενός παίκτη.

Ο 31χρονος παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδος αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και τόνισε πως θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» τη νίκη. Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στις απουσίες των Πειραιωτών δηλώνοντας πως όλοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά, όπως έγινε και στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Αναλυτικά, ο Κανάαν δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε: «Όπως είπα ήταν μια μεγάλη ομαδική νίκη για εμάς και θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουν ότι κάναμε σε αυτό το ματς και στη συνέχεια».

Για την Αναντολού Εφές: «Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά συλλογικά, σαν ομάδα. Έχουν σπουδαίους παίκτες, όπως οι Λάρκιν, Μίσιτς και Κλάιμπερν. Έχουν και καλούς ρολίστες. Θα πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα, για να τους σταματήσουμε».

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο ματς: «Θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε τον ρυθμό και το timing. Απλά θα προσπαθήσουμε να τους το κάνουμε δύσκολο. Εγώ και το Τομ κάνουμε καλή δουλειά, αλλά θα χρειαστεί συλλογική προσπάθεια από όλους για να τα καταφέρουμε».

Για τις απουσίες των Πειραιωτών: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Έχουμε παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι και πάντα βγαίνουν μπροστά να καλύψουν αυτούς που λείπουν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να πιστεύουμε ο ένας τον άλλο. Δεν είμαστε μια ομάδα του ενός παίκτη και χρειάζεται να παίζουμε ομαδικά για να φτάνουμε στις νίκες. Θα παίξουμε και για αυτούς που λείπουν και αυτή τη φορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.