Ρεάλ-Παναθηναϊκός 83-68: Ο Λι…κράτησε τα προσχήματα στο «street basketball» (hls)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 14η ήττα του στην 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, γιατί έπαιξε και προσπάθησε πάλι με τις ατομικές δεξιότητες των παικτών του απέναντι σε αντίπαλο που ήταν ομάδα με επιλογές από τον πάγκο και ομοιογένεια.

Ακόμα και ο πιό αισιόδοξος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν είχε…απαίτηση νίκης στην Μαδρίτη, κόντρα στην Ρεάλ, αλλά ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν αξιόλογη εμφάνιση, εισπράτοντας και πάλι απογόητευση. Η Ρεάλ νίκησε εύκολα με 83-68 τους “πράσινους” που είχαν μόνο ένα καλό και αξιόπιστο διάστημα τριών λεπτών καλής απόδοσης στο φινάλε της 3ης περιόδου. Πριν και μετά από αυτό το ξέσπασμα, η ελληνική ομάδα δεν έδειξε καμία πρόοδο στο ανομοιογενές και ανορθόδοξο στυλ παιχνιδιού του. Με τρίποντα και και χαμηλό ποσοστό στα δίποντα, ειδικά μέχρι το 30′, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη και περισσότερες αξιώσεις, ακόμα και να έπαιζε και τρίτο ημίχρονο με την Ρεάλ. Σε κάποιες επιθέσεις του, ο Παναθηναϊκός έπαιζε street basketball…

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με νωθρότητα ένα ακόμη παιχνίδι, απέναντι σε καλύτερο αντίπαλο, όπως είναι η Ρεάλ και βρέθηκε από τα πρώτα 3 λεπτά. να “κυνηγά” στο σκορ και να προσπαθεί να μην “χάσει” την επαφή με το σταθερό προβάδισμα των Μαδριλένων. Και αν στο πρώτο δεκάλεπτο, λόγω και της σταδιακής “προθέρμανσης” που έκαναν οι γηπεδούχοι, με τον Γιαμπουσέλι να σκοράρει 8 πόντους και τον Μούσα να προσθέτει, έξι πόντους, ο Παναθηναϊκός κράτησε τα προσχήματα. Στην δεύτερη περίοδο, οι “πράσινοι” είχαν ακόμα χειρότερη απόδοση. Υπέπεσε σε τρια συνεχόμενα λάθη, ακόμα και σε επαναφορά της μπάλας, είχε 4/21 δίποντα (19%) και βρέθηκε να χάνει με διαφορά 21 πόντων. Οι παίκτες του Ράντονιτς και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός δεν είχαν λύση για τον φόβο που τους προκαλούσε ο Εντι Ταβάρες και οι περισσότερες επιθετικές επιλογές δεν είχαν καλές προϋποθέσεις. Στα τρίποντα, ο Παναθηναϊκός είχε ευστοχία 40% (6/15), ενώ η Ρεάλ με συνεχές ροτέισον, πήρε πόντους από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Τσούς Ματέο, εξαιρουμένου του Κοζέρ.

Η Ρεάλ δεν έφυγε από την θέση οδηγού του αγώνα στα 8 πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου, με αποτέλεσμα να διατηρήσει με άνεση το προβάδισμα ασφαλείας, αλλά οι φιλοξενούμενοι με 5 πόντους του Γκριγκόνις και ένα “κάρφωμα” του Μπέικον μείωσαν μέχρι τους 11 πόντους (68-57) και έδειξαν να αναθαρούν με επιμέρους σκορ 20-27.

Φεύ, όμως. Η Ρεάλ “έβγαλε” άμεση αντίδραση και με σωστές επιθετικές επιλογές, προηγήθηκε με 15 πόντους στο 35′, καθώς ο Πνααθηναϊκός δεν μπόρεσε να έχει την ανάλογη συνέχεια στον καλό επίλογο του τρίτου δεκαλέπτου. Οι παίκτες του Ράντονιτς που κοουτσάρει με την ίδια ηρεμία σε κάθε χρονική φάση του αγώνα και ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα. ήταν άστοχοι ακόμα και σε ελεύθερα σουτ, χωρίς να έχουν άμυνα, ο Λι προσπάθησε σχεδόν μόνος απέναντι σε όλη την πεντάδα της Ρεάλ, όπως έκανε και κόντρα στην Μακάμπι, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ένας παίκτης δεν μπορεί να νικήσει μια ομάδα, στο μπάσκετ. εν έτει 2023.

Δεκάλεπτα: 26-14, 48-30, 68-57, 83-68

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.