Χασάν Μάρτιν: Κατηγορείται για απειλή προς δημοσιογράφο

Αιτία μια... απάντησή του στα social media!

Έναν τελείως λάθος τρόπο για να εκφράσει τη διαφωνία του για την ανάρτηση του γνωστού Λιθουανού δημοσιογράφου, Ρίτις Βισνιάουσκας, του BasketΝews, χρησιμοποίησε ο Χασάν Μάρτιν.

Ο ρεπόρτερ έκανε ποστ στο οποίο εξέφρασε την αντίθεσή του με το κίνημα «Ελευθερώστε τον Καμπάτσο».

«Αυτή η κινητοποίηση με το #FreeFacu στα social Media της EuroLeague έχει γίνει cringe. Ο τύπος δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ένας καλά αμειβόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος απλώς πρέπει να περιμένει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάρει μέρος στη διοργάνωση», ήταν συγκεκριμένα αυτό που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βισνιάουσκας.

Η απάντηση του Χασάν Μάρτιν ήταν άμεση και τουλάχιστον άκομψη. Ο σέντερ της σέρβικης ομάδας θέλοντας να υπερασπιστεί με… ανόητο τρόπο τον συμπαίκτη του, απάντησε με έναν άνθρωπο να δίνει σφαλιάρα και να λέει «STFU» (Shut the F..ck Up) που σημαίνει «βούλωσέ το»!

Το ζήτημα δεν τελείωσε εκεί, αφού το BasketNews, στο οποίο εργάζεται ο Βισνιάουσκας, κατήγγειλε επίσημα τον Αμερικανό σέντερ στην Euroleague και την ELPA (Ένωση παικτών της Euroleague)!

Πάντως ο Βισνιάουσκας πόσταρε μετά ένα tweet στο προσωπικό του προφίλ, τονίζοντας ότι δεν αισθάνθηκε απειλή από την πράξη του Μάρτιν.

«Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν ένιωσα κάποια απειλή. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Χασάν Μάρτιν υποστήριξε τον συμπαίκτη του χωρίς καμία πρόθεση να με πειράξει ή οτιδήποτε άλλο», σημείωσε χαρακτηριστικά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.