Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Όλοι στην Euroleague χρωστάνε, πληρώνουμε το λάθος μας»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε ότι η ομάδα του πληρώνει το λάθος της, αλλά και πως όλες οι ομάδες της Euroleague χρωστάνε.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντεμπόισα Τσόβιτς, σχολιάζοντας την πολύκροτη υπόθεση Καμπάτσο ανέφερε ότι όλες οι ομάδες της Euroleague χρωστάνε χρήματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας απέκτησε τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά ο παίχτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την 1η Μαρτίου. Παρά την προσφυγή της σερβικής ομάδας, το CAS δεν άλλαξε την απόφαση και ο Αργεντίνος γκαρντ θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του σε παιχνίδι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ντεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος των Ερυθρόλευκων, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλες οι ομάδες χρωστάνε. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν παρουσιάσαμε τίποτα ψεύτικο…. Ήταν υποχρεώσεις που επρόκειτο να διευθετηθούν. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στην EuroLeague που δεν μπορούμε να νικήσουμε. Φυσικά, δεν υπάρχει ομάδα που να μην χρωστάει χρήματα. Πληρώνουμε το λάθος μας, αρκεί να ισχύουν τα ίδια για όλους. Περιμένουμε τις 28 Φεβρουαρίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.