Ζάλγκιρις – Φενέρμπαχτσε 86-66: Πάρτι σε ακόμα ένα Sold Out, ψάχνονται οι Τούρκοι (hls)

Η Ζάλγκιρις διέλυσε την Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας που συμπλήρωσε πέντε ήττες στην σειρά. Χάνει την σεζόν ο Κίναν Έβανς που υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Sold Out σε ακόμα ένα παιχνίδι για την Ζάλγκιρις (8o σερί) που έχασε τον κορυφαίο παίκτης στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (Κίναν Έβανς) με σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός δεν γύρισε ποτέ από τα αποδυτήρια και η Ζάλγκιρις έγινε μια γροθιά και έκανε πλάκα στους Τούρκους. Καλάθης και Γουίλμπεκιν πέτυχαν 9 πόντους συνολικά, άλλους 4 έβαλε ο Κώστας Αντετοκούνμπο που στην δεύτερη εμφάνιση του με την φανέλα της Φενέρ, χάρισε την πιο ωραίο φάση του αγώνα με ένα φοβερό κάρφωμα στην αρχή. Ρεκόρ καριέρας από τον Λαουρίνας Μπιρούτις που πέτυχε 15 πόντους, εξαιρετικοί Μπραζντέϊκις και Ντίμσα που έβαλαν από 17.

Η Ζάλγκιρις που στηρίζεται στην έδρα της που θα διεξαχθεί το φετινό Final Four, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μονακό (84-82) και πέτυχε τρίτη νίκη στην σειρά στο Κάουνας, 6η συνολικά στο σπίτι της και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 9-8. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες, σε ένα αγώνα που δεν είχε μονάχα τον Τζεκίρι ο Έλληνας προπονητής στην διάθεση του.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.