Ράντονιτς: «Προέχει το παιχνίδι με την Μπάγερν»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι από την Μπάγερν.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε από το γήπεδο της Μπάγερν, παραμονές του αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Βαυαρούς (5/1, 21.30, ΝΟVAPRIME) για την 17η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα, υπογραμμίζοντας ότι η προσήλωση όλων στον Παναθηναϊκό είναι στην καλή εμφάνιση που πρέπει να έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής:

Για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς. Παράλληλα επιβάλλεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αμυντικά να διαβάσουμε τον τρόπο που επιτίθεται η αντίπαλός μας και να τους σταματήσουμε,  αλλά και επιθετικά να έχουμε σωστές επιλογές και σταθερότητα.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο physical game της Μπάγερν. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που ήμουν προπονητής της Μπάγερν. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αλλάξει και το σταφ είναι καινούργιο. Οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να με βοηθήσει η θητεία μου εδώ».

Για την συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Όλη μου η προσήλωση βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς με την Μπάγερν. Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε μετά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.